If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз като се замисля трябва да си оправя мойто дясното,ама незнам с какво да залепя металната част от вътрешната страна ,металната основа около която се прибира към стъклото на вратата
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Ако си извадил късмет и е паднала само еластичната шайба,с малко магерене на ментгеме и тръба с подходящ диаметър,може да я сложиш обратно.Ако обаче има счупвания по метала,ще трябва да проявиш изобретателност.Мойто го направих с планка и болтчета,като разпробих в здравото и нарязах резби.Вярно,сега не се прибира,но като го гледаш,не можеш го позна ще е чупено.
При мен беше паднала законтрящата зегер шайба.
Всичко си седеше вътре - просто искаше да се сглоби.
Да ама докато се мъчех да прибера гадната яка пружина я изтървах и зегерката каза 'дзъннннн' и отлетя в неизвстна посока.
Наложи се да сложа по-дълъг болт на сглобката отдолу - и стана, само дето не се прибира огледалото.
След 2 месеца намерих зегерката в едно цвете ( бачках в къщи на масата), ама сега ме мързи да сваля огледалото да го направя.
Проблема е че пружината е много силна, а материала на зегерката и на основата са слаби и в един момент изтърва и се разпада цялата система.
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Вземаш дрелката и пердашиш в тръбичката(основата) три отвора на 3 или 4мм и им навиваш резба за болтчета.Разпробиваш в парчето,дето крепи огледалото два отвора да минат болтчетата,а на третия отвор,на мястото на малкия фрагмент,слагаш една Г образна планка и си готов.
Авто части франц. Не им правя реклама понеже аз от там само огледало съм купил, но е доволно! 50 лева шофьорско (ляво) огледало без външни дефекти, работещо ... монтаж - сам за около 15 20 минути.
Авто части франц. Не им правя реклама понеже аз от там само огледало съм купил, но е доволно! 50 лева шофьорско (ляво) огледало без външни дефекти, работещо ... монтаж - сам за около 15 20 минути.
това цена за ново ли е,иначе във форума са по 30-40лв втора употреба,а за монтажа мойто го смених за 5 мин
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
това цена за ново ли е,иначе във форума са по 30-40лв втора употреба,а за монтажа мойто го смених за 5 мин
не ново в магазините има китайски за по 90... аз лятото нямах време да търся из форума и от там отидох и за 50 го взех.. понеже знаех че от застраховката ми ще взема около 100 110 ... Това което взех е оригинално и е супер запазено. Ако някой колега из форума продава за под 50 много ясно, че от тук ще се вземе А и нали за това се ползват авто форумите.. да се помага!
ПП: Моето го отнесе един бакшиш в града ... ама имах автобус в дясно и не можах да се опазя..поне само огледалото ми се прецака, и то само огледалото, смисъл без да се чупи пластмасата,просто се откопча от щипки ли незнам какво е отзад и се напука на около 10 000 частици...
Имам въпрос, дали със залепяне или незнам как.. абе мога ли да му лепна огледало и да си се използва?
Comment